Imatge d'uns Mossos.

Un home resulta ferit per impacte de bala a l'Hospitalet de l'Infant: dues hipòtesis

Els Mossos han obert una investigació per esclarir com es van produir els fets

Els Mossos d'Esquadra investiguen el cas d'un home que aquest dissabte al vespre resultar ferit per arma de foc en una finca de Masboquera, un dels nuclis del municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. Segons ha avançat el 'Diari de Tarragona', el ferit va rebre un tret a la mà, afectant diversos dits i part de l'avantbraç.

La policia catalana ha obert una investigació per tal d'esclarir els fets. En aquest sentit, treballen amb dues hipòtesis: que l'impacte de bala fos accidental, mentre manipulava una arma, o que fos conseqüència d'un enfrontament entre bandes dedicades al tràfic de drogues.

Va ser la mateixa víctima la que va donar l'avís, poc després de les nou de la nit. Els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van traslladar el ferit fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on va ingressar amb pronòstic reservat, ja que va perdre molta sang a causa de la ferida. 

El ferit va intentar contenir l'hemorràgia amb una tovallola

Segons ha explicat el citat mitjà, l'home es va intentar aturar l'hemorràgia de la mà amb una tovallola i va demanar ajuda als veïns, d'aquest nucli situat a tocar de la carretera C-44. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar efectius del SEM, que van atendre el ferit, així com agents de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra.

En aquest sentit, la policia catalana ha d'esbrinar ara com es van produir els fets, així com la procedència de l'arma que va provocar la ferida de bala.