Imatge del complex Riviera, al municipi de Salou

Troben el cos d'un home mort en un pis ocupat de Salou

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís pels volts de les cinc de la tarda

Els veïns  del complex Riviera, al municipi de Salou, van viure un ensurt dels grossos aquest dimecres, 27 de gener, a la tarda. Pels volts de les cinc de la tarda, Mossos d'Esquadra va rebre una trucada informant que un home, que es trobava en un habitatge ocupat d'aquest complex salouenc, estava mort.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

La policia catalana es troba a l'espera de rebre els resultats de l'autòpsia, però, segons han apuntat a TarragonaDigital, tot sembla indicar que ha sigut «una  mort natural». El pis ocupat, on van succeir els fets, és l'habitatge 606 de l'edifici Niça, al complex Riviera, A l'indret es van presentar Mossos, la Guàrdia Urbana de Salou i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El jutge va ordenar la retirada del finat cap a les 19 hores, segons han explicat a TarragonaDigital veïns de la zona. 

Pendent del judici

La situació en aquest habitatge ocupat fa temps que s'arrossega. De fet, el mes de juny de l'any passat, es va conèixer que alguns dels ocupes, dos joves de 22 i 23 anys, havien sigut detinguts  pels Mossos per robar en altres habitatges del complex. A més a més, un cop van ser posats en llibertat van tornar al Riviera, on van ocupar un nou habitatge. 

Ara, s'ha conegut que aquest dimecres han retirat un cadàver del pis ocupat, tot just un parell de dies abans del judici pendent per l'ocupació i un mes abans d'un altre judici, aquest per una baralla entre un dels ocupes i el propietari de l'habitatge.