La imatge de l'home que hauria seguit les noies

Inseguretat al barri de Bonavista per un home que persegueix algunes noies

Els Mossos d'Esquadra el van identificar durant la nit de dissabte

Moments d'inseguretat els viscuts per una noia al barri de Bonavista. Un individu, segons expliquen en una publicació a les xarxes socials, l'ha perseguit pel barri, agafant-la i dient-li barbaritats, fins que va aconseguir demanar ajuda i aconseguia deslliurar-se d'ell. Els Mossos d'Esquadra l'han identificat.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Identificat pels Mossos d'Esquadra

La situació d'inseguretat que ha creat un individu a una noia  al barri de Bonavista  és d'aquelles que tothom vol que s'erradiquin i no tornin a passar. Desafortunadament, això no és així i continuen succeint. Una noia caminava pel barri tarragoní quan va notar la presència d'un home que la perseguia  i li deia coses, mentre l'agafava. Aquestes vivències, no són el primer cop que succeeixen a Bonavista.

A més, a través de les xarxes socials ha explicat la situació amb una foto del suposat individu: «Per les que sigueu de Bonavista. Aquest home m'ha perseguit, agafant-me i deia que estava enamorat de mi i dient-me de tot. De tot. Està penjadíssim. Tingueu molt de compte. Jo he hagut de demanar ajuda a una noia que hi havia pel carrer. La mateixa noia m'ha dit que fa uns dies també l'estava perseguint a ella i sabia qui era».

Acompanyant la publicació, a més de la noia que la va ajudar, que també va ser víctima de les persecucions  de l'home, també hi ha missatges d'altres dones que expliquen una situació similar. Fins i tot, una explica que la va acorralar en tornar de treballar i es va posar a cridar. 

Els diferents fets van ser posats en coneixement dels Mossos d'Esquadra i, segons han confirmat a TarragonaDigital, als volts de les onze de la nit d'aquest dissabte s'ha identificat  l'individu per algunes persecucions d'aquest tipus.