Diverses ambulàncies del SEM aparcades en bateria

Identifiquen la dona que van trobar surant a la platja a Cambrils

El cos no presentava signes de violència

La setmana ha començat de manera tràgica a Cambrils. Un avís d'un veí als serveis d'emergències va permetre trobar el cos d'una dona surant a la vora de la platja del Cavet al municipi de la Costa Daurada. Els fets van passar aquest dilluns, 13 de desembre, a quarts d'onze del matí.

Tot i que es van desplaçar fins al lloc dels fets el Sistema d'Emergències Mèdiques, els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Civil i la Policia Local de Cambrils, no hi havia res a fer per salvar-li la vida quan va arribar.

La Guàrdia Civil es va fer càrrec de la investigació per identificar el cadàver que havia aparegut a la platja, ja que només se sabia que era una dona i anava vestida, però indocumentada. Un cop realitzades les pertinents tasques, el cos policial va poder posar nom i cognom a la víctima i va avisar la família.

Una dona coneguda a Cambrils

La víctima estava inconscient i malgrat que se li va practicar les maniobres de reanimació no es va poder fer res per salvar-li la vida. Segons ha avançat el Diari de Tarragona, la Guàrdia Civil va poder identificar la dona, una veïna de Cambrils de 64 anys que vivia a la zona del poble.

El cos no presentava signes de violència i sembla que també es descartaria el suïcidi. La investigació per esclarir els fets continua oberta, però la hipòtesi que té més força és la d'un accident que va fer caure la dona en una zona on hi havia un espigó.