Imatge de l'home identificat com a responsable dels furts en finques agrícoles de Torredembarra

Identifiquen l'home que furtava fruites i verdures en finques de Torredembarra

La Policia Local va comptar amb la col·laboració dels propietaris dels horts per caçar el delinqüent

La Policia Local de Torredembarra ha informat aquest divendres que ha identificat el presumpte autor de diversos furts en terrenys agrícoles del municipi. Segons el cos policial, l'home, un veí d'Altafulla, hauria furtat diversos productes d'horticultura. La identificació es va produir gràcies a un dispositiu coordinat entre agents de la Policia Local i els propietaris de les finques afectades.

El responsable dels fets va ser identificat aquest passat dimarts, 26 d'abril. En aquest sentit, els investigadors continuen treballant en aquest incident, a l'espera de les corresponents denúncies dels propietaris afectats pels furts.

Un jove, detingut per la seva vinculació amb el robatori en un habitatge

D’altra banda, el passat dilluns 25 d’abril, agents de la Policia Local de Torredembarra van localitzar i detenir un jove, veí del municipi torrenc, per la seva pressumpta vinculació amb el robatori d'un habitatge.

L'arrest, que va tenir lloc al voltant de dos quarts de vuit del vespre d'aquest dilluns, es va produir gràcies a la col·laboració ciutadana, ja que es van poder obtenir fotografies del moment dels fets.