Incendi en una bateria de contenidors de Cunit.

Identifiquen una persona per l'incendi intencionat de dues bateries de contenidors a Cunit

El succés ha tingut lloc al barri del Rectoret

La Policia Municipal de Cunit ha identificat una persona per l'incendi de dues bateries de contenidors al barri del Rectoret. Segons el consistori, els dos incendis, que van tenir lloc l'anterior matinada, haurien estat intencionats.

A més de la identificació del sospitós, el consistori també està fent tasques de neteja a la zona afectada. Igualment, s'està gestionant la substitució de les dues bateries de contenidors cremades.

Campanya de Nadal de la policia

Per altra banda, la policia local començarà el 24 de desembre la campanya 'A Cunit, el Nadal segur'. Un pla amb diferents actuacions adreçades a conductors i a propietaris d'establiments comercials. D'aquesta manera, s'establiran controls de velocitat en diferents punts del municipi amb el radar mòbil, així com controls d'alcoholèmia.

També es faran inspeccions aleatòries als establiments de restauració per comprovar que es demana el certificat de vacunació. Segons l'Ajuntament, l'objectiu d'aquestes accions és «garantir la seguretat viària i minimitzar el risc de contagi de Covid».