Imatge del local 'La Chismosa' lloc on es va iniciar la baralla

Dispositiu contra el tràfic i el consum de drogues en un local nocturn del carrer de l'Amargura de Reus

L'operatiu, coordinat pels Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional i la Guàrdia Urbana, s'ha executat de matinada | L'acció s'empara en la llei 4/2015, de protecció ciutadana

Espectacular i ampli dispositiu policial a la discoteca La Chismosa, al carrer de l’Amargura de Reus. L’operatiu, executat conjuntament pels Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana de Reus i el Cos Nacional de Policia, en el vessant d’estrangeria, va començar al vespre d’ahir dissabte, 14 de desembre, amb la presència policial prèvia a la zona al voltant de les 19 hores.

Segons han confirmat els Mossos d’Esquadra, no va ser fins a la una de la matinada que efectius de l’ARRO van irrompre al local d’oci nocturn, on es van dur a terme fins a 51 identificacions i es van aixecar diverses actes per consum i tinença de drogues —cocaïna i haixix— possessió d’armes perilloses, manca de respecte a l’autoritat, no compliment de citacions judicials i, alhora, l’aplicació d’una ordre d’esbrinament de domicili.

Un detingut per tràfic de drogues

A més, es va detenir una persona per tràfic de drogues. L’individu duia fins a sis embolcalls de cocaïna i 900 euros en efectiu, en bitllets fraccionats. La Policia Nacional, per la seva part, va detectar un cas d’infracció de la llei d’estrangeria.

El motiu de l’acció, concretament, va ser l’aplicació de la llei 4/2015, de protecció ciutadana, contra el consum i el tràfic de drogues en un local que ha viscut, en els últims mesos, diversos episodis violents i delictius, focus de baralles i discussions. La Chismosa, des de la seva obertura, ha estat objecte de les queixes dels veïns de la zona.