Abadia de Sarral en flames

Es declara un incendi a l'Abadia de Sarral

S'ha calat foc a la sala de la caldera de l'edifici

Gran ensurt al centre històric de Sarral. Ahir dilluns dia 24 d'octubre a la tarda, es va declarar un  incendi a l'abadia del municipi, a tocar de l'església i també de l'edifici de l'Ajuntament.

Poc abans de les 18.00 h, es va encendre la sala de la  caldera, situada a la planta baixa de la construcció. Ràpidament, el cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya es va desplaçar fins al lloc dels fets i van poder controlar l'incendi.

Per sort, no s'han hagut de lamentar danys personals i l'església parroquial no ha quedat afectada pel succés.

Detinguts a la Riera de Gaià

Per altra banda, els Mossos d'Esquadra de Tarragona han detingut dues persones que estarien relacionades amb un intent de robatori de garrofes a la Riera de Gaià. Els fets s'havien denunciat el passat 18 de setembre, quan uns desconeguts havien mirat d'entrar en un magatzem de la Riera. A dins hi havia uns 5.000 quilos de garrofes, valorades en uns 10.000 euros.

Els lladres no van reeixir en el seu intent perquè va saltar l'alarma del magatzem i van haver de fugir. Els Mossos van iniciar una investigació per trobar els autors, un total de quatre persones que s'havien desplaçat a la zona amb tres vehicles. Finalment, els passats dies 17 i 18 d'octubre en van poder detenir dos, que tenen 38 i 42 anys.