Incendi a l'abocador de Mas de Barberans

Extingit l'incendi de matinada a l'abocador de Mas de Barberans

Ha treballat maquinària per a sectoritzar l'incendi i facilitar l'extinció

Els Bombers de la Generalitat s'han vist obligats a actuar aquesta matinada a la comarca del Montsià. A tres quarts menys cinc minuts de les sis del matí d'aquest 16 de maig, arribava l'avís d'un incendi a l'abocador del municipi de Mas de Barberans

La gran columna de fum blanc que sortia de l'extrem sud d'aquesta localització era ben visible, a causa de les flames  que afectava la brossa que hi havia cremant-se. Per aquest motiu, els Bombers han activat cinc dotacions per a executar tasques d'extinció del foc. 

Els bombers no son els únics que treballen en l'incendi i han rebut l'ajuda de maquinària pesant. En concret, dues màquines han fet un tallafoc  a la zona per sectoritzar l'incendi. A més, també hi ha un camió que tira terra per facilitar les tasques d'extinció.

Als volts de tres quarts d'una del migdia, els Bombers de la Generalitat han començat a recollir el material que hi havia desplegat i, les tres últimes dotacions que quedaven treballant a la zona, han tornat cap als seus parcs donant per extingit  l'incendi de l'abocador de Mas de Barberans.