Un agents de la Guàrdia Urbana d'esquena, amb un vehicle dels Bombers i un dels camions cremats al fons

Un espectacular incendi crema almenys dos camions en un aparcament de Reus

Les flames no han provocat danys personals

Diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen aquest vespre en un incendi en un aparcament de camions de Reus, situat al carrer Pinto Fuster. Segons ha explicat el cos d'emergències en una publicació a la xarxa social Twitter, l'avís de l'incident s'ha rebut a les 19.54 hores i, ara com ara, han cremat totalment dos camions cisterna sense càrrega.

Els efectius dels Bombers, que han activat vuit dotacions, han retirat quatre camions propers per evitar que resultessin afectats per les flames i frenar la propagació del foc. A través de les xarxes socials, alguns veïns de la capital del Baix Camp han explicat que s'han sentit explosions procedents d'aquest aparcament de vehicles. Això ha estat fruit de l'alta radiació tèrmica i explosions de les rodes, però no ha calgut lamentar ferits.

El foc no ha provocat danys personals. La Guàrdia Urbana de Reus col·labora en les tasques d'extinció amb els Bombers i ha tallat al trànsit l'accés al carrer Pintor Fuster des de l'avinguda Sant Bernat Calbó.