Els Bombers treballant en un incendi a Vila-seca

Dues persones ferides en l'incendi d'un vehicle en un aparcament de Vila-seca

Els fets han passat en un edifici del carrer del Parc de la Riera

Els Bombers de la Generalitat han hagut d'actuar per un incendi en un aparcament del carrer del Parc de la Riera de Vila-seca. En concret, ha succeït al número 4 del carrer del municipi. L'avís s'ha donat quan passaven cinc minuts d'un quart de quatre de la tarda. 

El foc s'ha originat en un vehicle situat a la planta -2 del pàrquing i ha acabat per expandir-se per tot el cotxe. En conseqüència de les flames, hi ha hagut molt de fum a l'aparcament i en part de l'edifici. 

Els Bombers que han desplaçat fins a set dotacions, així com la Policia de Vila-seca, han fet un cordó de seguretat per facilitar les tasques d'extinció de l'incendi. 

En conseqüència de les flames, el vehicle ha quedat totalment calcinat, però no ha afectat la resta de cotxes que hi havia estacionats a l'aparcament. Les flames del vehicle s'han donat per extingides minuts després de les quatre de la tarda.

Tot i això, hi ha hagut danys personals, ja que dues persones han estat ateses per inhalació de fum

Els Bombers han apagat les flames del vehicle i han fet tasques de ventilació forçada de l'edifici per la gran quantitat de fum que hi havia.