Els Bombers de la Generalitat en un incendi a Vilareig

Molt perillós: es declara un incendi en una zona altament turística de l'Alt Camp

El foc es va originar al fons d'un barranc, molt a prop del Columbari Romà de Vila-rodona

Ahir dimarts dia 19 d'abril a quarts de 7 de la tarda, es va declarar un incendi  a Vila-rodona. En concret, el foc es va originar al fons d'un barranc, molt a prop del Columbari Romà, un dels indrets de més interès turístic de la comarca.

Tal com avança El Vallenc, en aquella zona hi havia moltes canyes i bardissa, cosa que va provocar una gran alçada de les flames.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar fins a  3 dotacions del cos de Bombers  de la Generalitat de Catalunya. Els treballs d'extinció de l'incendi van durar més de 3 hores i, per sort, el foc es va donar per apagat cap a les 22.00 h de la nit.

En total, es van cremar uns 2.000 m2  de vegetació. Per sort, no s'han hagut de lamentar danys materials greus ni tampoc ha resultat cap  persona ferida.

Atrapen els piròmans de Tarragona: quatre mesos d'incendis

Per altra banda, la Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut dues persones com a presumptes autors de la crema de diversos contenidors a la capital tarragonina. En aquest sentit, els dos homes estan acusats d'un presumpte delicte de danys i se sospita que podrien ser els responsables dels incendis produïts en els darrers quatre mesos. L'arrest es va produir la nit de dijous a divendres després d'un nou episodi de crema de contenidors a Tarragona.

En aquest sentit, a dos quarts d'una de la matinada es va rebre l'avís d'un incendi  en un contenidor de cartró al carrer Mallorca. Tres dotacions de la Guàrdia Urbana fins al lloc dels fets i mentre prenien declaració als testimonis i inspeccionaven la zona es va rebre l'avís d'un altre foc en un contenidor.

Concretament, aquest s'havia produït al carrer Robert Gerhard, cantonada amb el carrer Frederic Mompou, molt a prop del primer incendi. Davant aquest segon incendi, es van mobilitzar diverses patrulles de la Urbana, en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra, per trobar els responsables dels fets.