Els Bombers en un incendi a Cambrils

Evacuen els veïns d'un bloc de pisos de Cambrils per un incendi en una cuina

Els fets han succeït en un bloc de pisos del carrer Robert Gerhard | Han desallotjat 11 veïns i els altres s'han confinat

Gran ensurt a primera hora del matí d'aquest dissabte al municipi de Cambrils. El servei d'emergències ha rebut un avís a tres quarts de set del matí per un incendi a la cuina d'un pis del carrer Robert Gerhard, a la cruïlla amb el carrer mossèn Joan Batalla.

Els Bombers de la Generalitat han activat fins a nou dotacions per a treballar en el foc que afectava el pis, situat a la primera planta. També s'hi han traslladat els Mossos d'Esquadra, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i la Policia Local de Cambrils

En conseqüència de les flames, els veïns dels pisos superiors s'han hagut de confinar als seus habitatges. D'altra banda, fins a 11 persones s'han hagut d'evacuar per evitar incidents majors. Dos d'ells han estat evacuats amb l'autoescala dels Bombers.

El foc està extingit, però el cos de Bombers s'ha quedat al lloc per executar tasques de ventilació del pis afectat. A més de revisar tots els pisos del bloc per assegurar que no hi hagi altres afectacions.