Els Bombers en un incendi al carrer Espronceda

Gran ensurt al carrer Espronceda de Reus: Tres persones assistides, una a l'hospital, per un foc a l'edifici

Dues persones han rebut l'alta in situ, mentre l'altra ha estat evacuada a l'Hospital Sant Joan de Reus

Els fantasmes del fatídic incendi que va acabar amb un pis destruït i cinc persones ferides han tornat al número 4 del carrer Espronceda de Reus. Les sirenes  dels serveis d'emergències han tornat a omplir els balcons  aspectants als moviments que hi havia.

Tres dotacions de Bombers, una unitat del SEM, patrulles dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus han anat fins al lloc de l'avís. El motiu de l'arribada dels serveis d'emergència ha estat un foc  en una caixa de components elèctrics.

Tres persones afectades en l'incendi

A un quart i tres minuts de quatre de la tarda saltaven les alarmes per un incendi  a la ciutat de Reus. Els Bombers de la Generalitat rebien l'avís d'un foc causat per uns paletes que estaven treballant a l'àtic del número 4 del carrer Espronceda de Reus. L'origen ha estat en una caixa amb components elèctrics.

En arribar les dotacions amb els bombers, però, el foc ja estava apagat  després d'utilitzar un extintor  i no s'ha hagut d'actuar en tasques d'extinció i s'ha procedit a una revisió  de la zona. 

En conseqüència de l'incendi, tres persones han necessitat assistència mèdica al barri dels Poetes. Els professionals sanitaris han donat l'alta in situ a dues persones, mentre una tercera, segons ha confirmat el SEM, ha estat evacuada fins a l'Hospital Sant Joan de Reus en estat lleu

Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana de Reus i SEM en un incendi a Reus
Tres persones han estat assistides pel SEM | Laia Solanellas