Efectius del SEM i els Bombers, conversant al costat d'un camió de Bombers

Nit en flames: Crema una casa a Constantí

L'habitatge, que no estava ocupat per persones, era utilitzat com a magatzem i taller de motocicletes

La matinada del dimarts 16 de novembre no ha estat molt plàcida a Constantí. I és que un incendi totalment desenvolupat a una casa no habitada situada al carrer de les Creus de Constantí ha fet perdre la son a més d'un veí. No obstant això, el cos de Bombers ha informat que no hi ha hagut cap persona ferida.

Un antic negoci

L'immoble estava format per una planta baixa i per un primer pis, formant una edificació molt antiga amb una gran part dissenyada amb fusta.

Gràcies a la intromissió del cos de Bombers, es va poder esbrinar que hi havia una gran presència de càrrega de combustible al domicili, concentrat majoritàriament en la planta baixa, que fa un temps s'utilitza com a magatzem i taller de motocicletes antigues.

6 dotacions de bombers a l'incendi

Van rebre l'avís a les 02.19 hores de la matinada, i 6 cossos van apropar-se al lloc dels fets. 

A través de les seves xarxes socials, han informat que aquest matí, el forjat del primer pis s'ha col·lapsat i que el tècnic municipal i d'efectius del Grup d'Estructures Col·lapsades (GREC) ha gestionat la presència.

Des del mateix grup es valorarà l'estructura per veure si es poden executar les tasques per rematar els punts calents de l'interior de l'habitatge, si és necessària alguna mesura prèvia i si caldrà ampliar la zona calenta a l'exterior del domicili del carrer de les Creus.

A més, els Bombers, com a mesura preventiva, han decidit desallotjar a la família que residia al costat de l'habitatge incendiat per evitar qualsevol situació de perill. Els veïns han passat la nit a un hotel.