Els Bombers en un incendi al carrer de les Carnisseries Velles

Una persona ferida amb cremades en l'incendi en un pis al carrer de les Carnisseries Velles de Reus

Ha mort un gos en l'incendi | Ha patit cremades al 10% del cos

Gran expectació a la plaça del Mercadal de Reus per un foc en un carrer de ben a prop. Els serveis d'emergències s'han activat de pressa per actuar al centre de la capital del Baix Camp.

Els Bombers de la Generalitat, amb sis dotacions, els Mossos d'Esquadra, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i la Guàrdia Urbana de Reus han actuat a la zona. 

Els fets han succeït en un immoble del carrer de les Carnisseries Velles i s'ha donat l'avís a les dotze menys set minuts del matí. En concret, l'origen està al segon pis del número tres del carrer.  A l'arribada dels Bombers, la inquilina del pis, que ha patit un atac d'angoixa, ja estava evacuada i sent atesa pels treballadors del restaurant de davant.

L'edifici compta amb quatre plantes. Segons les informacions, al primer es desconeix qui hi viu; al tercer hi viu una família, a qui no deixen entrar, però tenen un gos que és al pis, però estaria tancat a la cuina, al cantó contrari del foc i amb la finestra oberta. Al quart pis hi viu un home que és fora per feina. 

També s'ha activat l'escala dels Bombers  per a treballar en l'incendi. Els cos de bombers l'ha donat per estabilitzat a un quart d'una i estarien revisant els diferents punts calents que hi hauria a l'habitatge. El fum que ha sortit a causa de les flames  s'ha pogut veure de diversos llocs de Reus per la gran columna de fum que s'ha originat.

En conseqüència de l'incendi, la propietària de l'immoble que s'ha cremat, a més de l'atac d'ansietat, ha resultat ferida  per cremades. En un primer moment ha estat atesa pels professionals sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques i l'han traslladat fins a l'Hospital Sant Joan de Reus en estat menys greu.

Les ferides són de gravetat i, segons ha pogut saber TarragonaDigital, la dona ha patit cremades al 10% del cos que arriben al segon grau. En concret, les ha patit al braç, l'esquena i el coll.

Desafortunadament, a la tercera planta hi havia un gos que ha mort per inhalació de fum. Li han posat oxigen i li han fet massatge cardíac, però no l'han pogut salvar. 

L'incendi ha fet saltar les alarmes al centre de Reus. Ben a prop de l'Ajuntament, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la vicealcaldessa de Reus, Noemí Llauradó, han acudit fins a la zona.