Els Bombers i la Guàrdia Urbana, al barri de Bonavista

Cremen un contenidor al carrer Deu, al barri tarragoní de Bonavista

Els fets s'han produït al voltant de dos quarts de quatre | Els Bombers i la Guàrdia Urbana han acudit a la zona

Els contenidors en flames s’han convertit, últimament, en una constant als barris de Ponent de Tarragona. Episodis a Campclar, a la Granja o a la mateixa Bonavista s’han anat succeint durant els últims mesos, amb una freqüència que preocupa les autoritats i la ciutadania. Davant d’aquests fets, els veïns especulen que «el piròman ha tornat», tot i que no se sap del cert qui n’és el responsable, ni si tots els incendis són fruit del mateix autor. La darrera Nit de Reis, precisament, es van poder detenir dues noies com a presumptes autores de la crema de diversos contenidors.

L’últim episodi d’aquests fets lamentables s’ha viscut al voltant de dos quarts de quatre d’avui diumenge, 28 de febrer, al carrer Deu del barri tarragoní de Bonavista, just a la cruïlla amb el carrer Vint-i-sis. La Guàrdia Urbana de Tarragona i una dotació dels Bombers de la Generalitat han acudit a la zona i el foc s’ha pogut sufocar sense problemes.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!