El número 89 del Camí de l'Aleixar de Reus

Un incendi en un cotxet de nadó provoca el desallotjament dels veïns d'un edifici de Reus

Els bombers han fet tasques de ventilació i els veïns han pogut tornar al seu immoble

Nou episodi de foc i fum al barri dels Poetes de Reus. Aquest cop, l'episodi s'ha viscut al camí de l'Aleixar, en concret, al número 89, quan alguns dels veïns de l'edifici han sortit de les seves cases per la gran quantitat de fum  que hi havia a l'escala. Per aquest motiu, s'ha alertat als Bombers de la Generalitat, els quals han enviat una dotació fins al lloc de l'incident. 

En arribar els bombers, els inquilins ja estaven a fora dels seus habitatges i el foc ja era pràcticament inexistent, sent el seu origen un cotxet de bebè. Tot i això, la gran quantitat de fum que hi havia a l'escala ha necessitat tasques de ventilació  dels bombers. Als voltants de les sis de la matinada, els veïns del número 89 del camí de l'Aleixar han pogut tornar als seus habitatges. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Perillosos incendis al barri dels Poetes

Les sirenes dels Bombers i les flames dels incendis han esdevingut un habitual en l'últim mes al barri dels Poetes de Reus. A punt de tancar el mes de gener, la nit entre el 27 i 28, el carrer Espronceda va viure una nit moguda. Més d'una desena de dotacions dels Bombers es mobilitzaven per treballar en un incendi a la vuitena planta del carrer reusenc, el qual va acabar completament calcinat. Les virulentes flames i el constant fum van obligar a evacuar  tots els veïns  de les plantes inferiors i confinar al terrat del bloc els de les superiors. L'incident acabava amb cinc persones ferides a causa del foc i el fum, donant-se per extingit als volts de les dues de la matinada.

Dues setmanes després, es repetia la història, aquest cop, per un incendi en un taller mecànic del carrer Jacint Verdaguer. Quan faltaven pocs minuts per a les sis en punt de la tarda, una gran columna de fum negre,  que es veia des de diversos punts de la capital del Baix Camp, feia saltar els senyals d'alarma. El foc, originat en uns pneumàtics, va requerir la mobilització de diverses dotacions dels Bombers, a més d'altres serveis d'emergències. Els veïns del número 10 del carrer, a sobre del taller, també van ser evacuats i el fum i el foc deixaven la façana totalment emmascarada.