Imatge de l'incendi en un habitatge a Coma-ruga, al Vendrell

Incendi en una cuina a Coma-ruga mentre no hi havia ningú a casa

Les flames han cremat la cuina i algun moble

Els Bombers de la Generalitat s'han activat el migdia d'aquest dimecres, 3 de març, per un incendi en un habitatge de Coma-ruga, al Vendrell. Segons han informat els Bombers, han rebut l'avís de l'incendi en una casa de dues plantes ubicada al número 7 del carrer de Mare Nostrum del barri marítim. Dins de la casa no hi havia ningú i hi havia un incendi a la cuina

Tres dotacions dels Bombers s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han dut a terme les tasques d'extinció de les flames. Els bombers ha pogut confinar i estabilitzar el foc dins de la cuina de l'habitatge, fins a poder sufocar-lo del tot. Les flames han cremat la cuina, algun moble de l'habitació i també brossa. A continuació, s'ha revisat la primera planta de la casa per descartar que el foc hagués afectat la resta de l'habitatge. Així mateix, cap persona ha resultat ferida a causa del foc, ni per cremades ni per intoxicació de fum.

L'incendi ha provocat una columna de fum negre que ha sigut visible des de diversos punts del Vendrell i els seus voltants. Al cap d'una hora de rebre l'avís, les tres dotacions ja tornaven cap al parc de Bombers.