Un bar situat a la plaça de la Font de Tarragona

Ensurt a la Part Alta de Tarragona: incendi en la cuina d'un conegut restaurant

El foc, que no ha provocat víctimes, ha afectat la campana extractora de l'establiment

Gran ensurt aquest divendres a la Part Alta de Tarragona, a causa d'un incendi a la cuina d'un restaurant. Segons han explicat els Bombers de la Generalitat a través d'una piulada a la xarxa social Twitter, han rebut un avís a les 16.23 hores, que alertava d'una columna de fum al carrer Sant Domènech de la capital tarragonina.

En desplaçar-se al lloc dels fets, els efectius del cos d'emergències han comprovat que s'havia produït un incendi en una campana extractora del restaurant Àpats Quattros, a la cantonada del carrer Sant Domènech amb les Escales de l'Arbós, a tocar de la cèntrica plaça de la Font.

Quatre dotacions de Bombers, tres patrulles de la Guàrdia Urbana i una unitat del SEM

Els Bombers, que han mobilitzat quatre dotacions, han apagat les flames i han revisat el tub extractor i la teulada, refredant els punts calents de la instal·lació. Afortunadament el foc no ha provocat danys personals.

A banda de les quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, a causa de l'incendi també s'han desplaçat fins al lloc dels fets tres patrulles de la Guàrdia Urbana i una unitat del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).