La Guàrdia Urbana de Reus i els Bombers en un incendi a Reus

Crema el pati interior en un edifici de la Glorieta de Galícia de Reus

Els Bombers han treballat amb 3 dotacions per apagar les flames | Els veïns s'han autoevacuat del lloc dels fets

Els Bombers de la Generalitat han hagut d'actuar d'urgència per l'avís d'un foc a l'interior d'un edifici a Reus. En concret, els fets han succeït al número 16 de la Glorieta de Galícia, al barri Fortuny reusenc. Els serveis d'emergències han rebut l'alerta a dos quarts de quatre de la tarda i fins al lloc del foc s'han desplaçat tres dotacions de bombers per executar tasques d'extinció de l'incendi, així com la Guàrdia Urbana de Reus per donar suport als treballs. 

L'origen del foc, segons informen Bombers, ha estat en una galeria interior que hi ha a l'edifici.  En conseqüència d'aquest incident els veïns i veïnes, 13 persones de 6 pisos, del bloc s'han autoevacuat  dels seus immobles i no han patit danys físics. El foc, a més, tampoc ha causat danys estructurals. 

Als volts de les quatre de la tarda, els bombers han donat per apagat  les flames que afectaven l'edifici i han començat a fer tasques de ventilació  dels immobles i del mateix bloc de pisos. Els inquilins han pogut tornar als seus habitatges.