Bombers de la Generalitat

Incendi en una escola de Riudoms en ple horari lectiu: evacuen el centre

Alumnes i professors han estat evacuats de l'Escola Beat Bonaventura del municipi sense patir cap afectació

Ensurt important aquest migdia a Riudoms en la tornada a l'escola després de les vacances de Nadal. Segons ha informat l'Ajuntament de Riudoms, un incendi a la cuina de l'Escola Beat Bonaventura del municipi ha obligat a evacuar els 450 alumnes i professors del centre, cap dels quals ha resultat afectat per l'incident. L'avís als Bombers de la Generalitat s'ha fet poc després de les 12 del migdia.

Els fets s'han originat a la cuina del centre educatiu, on segons les primeres informacions ha cremat una fregidora, provocant una important quantitat de fum. En aquest sentit, fins a vuit dotacions dels Bombers s'han desplaçat fins a l'escola riudomenca per sufocar el petit incendi i ventilar la planta baixa, que ha quedat afectada pel fum.

El cos d'emergències, que ha donat per extingut l'incendi a les 12.25 hores, també ha col·laborat en l'evacuació dels infants i del personal del centre. Ara com ara, segons han informat els Bombers, els alumnes i professors ja poden retornar el centre, sent les úniques dependències que romanen tancades la cuina i el menjador.