Els Bombers de la Generalitat en un incendi de vegetació a Tortosa

Incendi a l'Espluga de Francolí: cremem més de 2.000 m2 de massa forestal

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat 7 dotacions dels Bombers

Ensurt a l'Espluga de Francolí. Avui dimecres dia 2 de març, s'ha declarat un incendi al quilòmetre 4 de la carretera T-232, a prop del Moto Club. El cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya ha rebut l'avís a quarts de dues del migdia.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat diferents vehicles dels  Agents Rurals, 7 dotacions dels Bombers i diversos voluntaris de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF).

Per sort, una hora i mitja més tard de rebre l'avís, els Bombers han pogut donar l'incendi per encerclat. Ha cremat prop de 2.000 m2 de massa forestal.

Actualment, s'està remullant la zona afectada per poder donar el  foc  per extingit.

Una dona cremada a l'enterrament del Carnestoltes a Tarragona

El Carnaval de Tarragona va acabar abans d'hora aquest dimarts per un greu incident a la plaça de la Font. Una persona va resultar  ferida durant la crema del Carnestoltes i va patir cremades de diversa consideració.

La noia, que forma part de l'entitat del Griu, va ser traslladada pel Sistema d'Emergències Mèdiques  (SEM) fins a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona immediatament després de l'accident en estat greu. Tot i la gravetat de les ferides, l'Ajuntament de Tarragona ha informat que es troba estable.

La consellera de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona, Inés Solé, ha explicat com va succeir l'incident a la  plaça de la Font. Uns fets que van passar en la carretilla final, la qual la fan conjuntament tots els grups de focs que hi participaven. En aquesta, va saltar una espurna que va impactar en la víctima, la qual portava damunt pirotècnica.