Els Bombers treballant en un incendi al Polígon de Constantí

Gran desplegament per un incendi de nit al polígon industrial Francolí de Constantí

Els bombers han activat set dotacions per apagar les flames | Una màquina retroexcavadora ha donat suport

Gran desplegament dels Bombers de la Generalitat aquesta passada nit de dimecres. El cos s'ha hagut de mobilitzar per un foc localitzat al polígon industrial Francolí, al municipi de Constantí. Un incendi que, afortunadament, no ha causat danys personals.

Foc a l'exterior d'una deixalleria de Constantí

El servei d'emergències ha rebut un avís a dos quarts d'onze de la nit d'aquest dimecres. L'alerta es feia per un incendi al terme municipal de Constantí. Per aquest motiu, els bombers s'han desplaçat fins al lloc del foc amb set dotacions.

L'origen de les flames ha estat a l'exterior d'una deixalleria del polígon industrial Francolí. En aquest indret hi havia una pila de ferralla, la qual s'estava calcinant.

Els Bombers, a més de les dotacions desplaçades, també han obtingut el suport d'una màquina retroexcavadora. Un element clau per extingir les flames, ja que ha anat removent la ferralla per facilitar les tasques.

Finalment, s'ha aconseguit apagar el foc que cremava la ferralla a prop d'aquesta deixalleria del Tarragonès. Un incendi que no ha causat danys personals i només s'han cremat els materials que hi havia.