Vista general de l'incendi de Vilalba dels Arcs, a la comarca de la Terra Alta

Un incendi crema vuit hectàrees de terreny agrícola i forestal a la Terra Alta

El foc, ara estabilitzat, es va declarar aquest dissabte a la tarda i els Bombers hi van arribar a treballar amb 24 dotacions

Un incendi ha cremat fins ara vuit hectàrees de terreny forestal i agrícola al terme municipal de Vilalba dels Arcs, a la comarca de la Terra Alta. El foc, que va començar aquest dissabte a la tarda, encara continua actiu, tot i que els Bombers de la Generalitat el van donar per estabilitzat ahir a la nit. Aquest diumenge, el cos d'emergències continua a la zona amb sis dotacions que estan remullant la zona.

Segons han informat els Bombers, el foc es va declarar poc abans de les set de la tarda d'aquest dissabte —avís a les 18.47 hores— al paratge dels Abeuradors. En aquest sentit, el cos d'emergències ha mobilitzat fins a 24 dotacions —19 terrestres i cinc aèries—, alhora que ha comptat amb el suport de mitjans aeris dels bombers aragonesos.

Durant la nit, els Bombers han mantingut un dispositiu de 18 dotacions, després que els mitjans aeris s'hagin retirat per la falta de llum. Així mateix, a causa del foc també s'han activat els Agents Rurals —que han xifrat en vuit hectàrees la superfície cremada— i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).