Incendi forestal a Mont-roig del Camp

Cremen 3.000 metres quadrats de vegetació en un incendi a Mont-roig del Camp

Els Bombers han activat 6 dotacions terrestres i 1 helicòpter

Diumenge complicat per als Bombers de la Generalitat el diumenge. A un quart de sis de la tarda, els serveis d'emergències van rebre l'alerta per un incendi de vegetació al municipi de Mont-roig del Camp, a prop de l'ermita de la Mare de Déu de la Roca. 

A causa d'aquest foc, els bombers van activar set dotacions per executar tasques d'extinció d'incendi, 6 terrestres i 1 helicòpter. Als voltants de dos quarts de set de la tarda, els Bombers informaven que el foc ja estava estabilitzat  i només quedaven tres camions remullant la zona. 

Finalment, el foc va cremar 3.000 metres quadrats de pins i matolls, segons les primeres informacions de Bombers. A dos quarts de deu de la nit, s'ha donat per extingit  l'incendi i les dotacions que quedaven s'han retirat.
 

Més incendis forestals durant el diumenge

Poc abans del foc a Mont-roig del Camp, els Bombers s'activaven per a treballar en un incendi de vegetació a Paüls. A les cinc en punt s'activava l'alarma del foc i es destinaven a treballar en l'incendi tres mitjans aeris i set dotacions terrestres. Un vehicle que s'ha incendiat en una pista forestal, hauria estat l'origen de les flames a la zona de Montsagre

A dos quarts de sis de la tarda s'ha donat per controlat el foc i, cap a les set, els bombers donaven per extingit  l'incendi de vegetació que afectava el municipi ebrenc.