Incendi a la Riba

Nou incendi forestal a la demarcació de Tarragona, ara entre la Riba i Farena

Els Bombers, que han mobilitzat 5 mitjans aeris i 14 dotacions terrestres, han donat per controlat el foc al voltant de les sis de la tarda

ACTUALITZACIÓ 19.19 hores

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l'incendi forestal que s'ha declarat entre la Riba i Farena aquest divendres. El cos d'emergències ha comunicat el control de les flames al voltant de les sis de la tarda. En aquest sentit, han informat que les 14 dotacions terrestres i els cinc mitjans aeris remullen ara la zona, per tal d'acabar de sufocar el foc.

NOTÍCIA ORIGINAL 15.20 hores

Nova jornada negra a Catalunya pels  incendis forestals. En aquest cas, s'ha declarat un incendi de vegetació forestal entre la Riba i Farena. Segons informa el cos de  Bombers de la Generalitat  de Catalunya, han rebut l'avís a les 14.13 h d'avui divendres dia 17 de juny.

La zona afectada és un terreny de massa forestal densa, entre els termes municipals de la Riba i Farena. Segons les primeres informacions, el foc s'hauria originat a Mont-ral, en direcció a Montblanc.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat 5 mitjans aeris i 15 dotacions  terrestres. Després més d’una hora treballant sobre el terreny, els Bombers apunten que l’incendi s’ha donat per estabilitzat al voltant de les 16.30 h. El foc té un focus principal  mentre que també n'hi ha un segon de secundari, de menys intensitat. Encara es desconeix l’abast de l’afectació.

Desallotjada una casa de colònies

Segons informa El Vallenc, els Bombers i els Mossos haurien desallotjat una casa de colònies de la zona de la Bartra. Tot i trobar-se lluny de l’incendi, a almenys 2 quilòmetres, s’ha decidit emprendre aquesta acció per precaució.