Imatge de la furgoneta calcinada a l'avinguda de Salou de Reus

Els Bombers extingeixen l'incendi d'una furgoneta a l'avinguda de Salou de Reus

El fum provocat per l'incendi ha afectat el bloc de pisos del davant

Els Bombers de la Generalitat s'han activat la matinada d'aquest diumenge, 7 de març, per extingir un incendi d'una furgoneta a Reus. Els Bombers han rebut l'incendi poc després de tres quarts de dues de la matinada, quan els han alertat d'una furgoneta que s'estava cremant a l'avinguda de Salou, a l'altura de l'immoble situat el número 142. 

Els Bombers s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han dut a terme les tasques d'extinció de les flames, que han cremat per complet la cabina de la furgoneta i part de la part posterior. Les flames també han afectat el bloc de pisos situat davant de l'incendi, el número 142, ja que el fum provocat pel foc ha afectat diversos habitatges. Per això, els Bombers han actuat per ventilar l'edifici. Afortunadament, no consta que cap persona hagi resultat ferida a causa de l'incendi, ni per cremades ni per intoxicació per  inhalació de fum.

A banda de l'incendi a l'avinguda de Salou, els Bombers també han actuat en un altre petit incendi a Reus, a tocar de la carretera T-315, a l'altura del punt quilomètric 2,8, on a dos quarts de deu de la nit de dissabte va cremar 60 metres quadrats de restes de poda. 

Ja al matí d'aquest diumenge, un altre incendi a Reus ha mobilitzat els Bombers de la Generalitat. Personal de l'Aeroport de Reus ha donat l'avís que hi havia un petit incendi a la capçalera de la pista número 7 de l'aeroport. Es tractava d'una crema de restes vegetals que un pagès estava cremant.