Els Bombers treballant en un incendi a Tortosa

Els incendis no tenen aturador: crema una granja abandonada a Alcover

El foc es va originar al costat de la carretera C-14, al quilòmetre 22

Els incendis  a les comarques tarragonines no paren. Ahir dimarts dia 22 de febrer al migdia, es va calar foc en una granja abandonada ubicada al costat de la carretera C-14, quilòmetre 22, al terme municipal d'Alcover.

En concret, l'incendi es va originar, per causes que encara es desconeixen, al voltant de quarts de 2. Per sort, només va provocar alguns  danys materials.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar tres dotacions del cos de Bombers  de la Generalitat de Catalunya. En una hora es va donar el foc per extingit. Va afectar la granja, de 35 metres de llarg, i diverses fustes, un matalàs i un vehicle abandonat.

Dos incendis més durant el cap de setmana

El cap de setmana també va ser mogut a l'Alt Camp. En concret, el cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya va rebre diversos avisos per incendis a la comarca, que han cremat un total de 2.700 m2  de matolls i canyes.

Un d'ells s'ha produït a  Vila-rodona. Va ser el dissabte dia 19 de febrer a quarts de 6 de la tarda. Es tracta d'un foc que es va originar en un canyar al camí que va de Vila-rodona a Vilardida. En l'incendi hi van intervenir un total de sis dotacions dels Bombers. Finalment, es van cremar un total de 1.700 m2 de superfície vegetal.

Per altra banda, el diumenge dia 20 de febrer, es va declarar un incendi al terme municipal de Vallmoll. En concret, el foc es va originar al costat de la N-240, al punt quilomètric 13.