Bombers durant la revetlla de Sant Joan

Incendi en un hotel a Salou amb 500 persones evacuades

Les flames s'han propagat fins a arribar a dos bidons amb productes químics

Gran ensurt aquesta matinada a Salou. Per a molts turistes, aquestes seran unes vacances que segurament els costarà oblidar, i és que aquesta matinada s'ha incendiat un hotel ubicat al Cap Salou, tot i que per sort no s'han hagut de lamentar ferits.

Els serveis d'emergències han rebut l'avís quan passaven tres minuts de les dues de la matinada. S'havia iniciat un incendi en un hotel de Salou ubicat al carrer dels Replanells. 

L'origen de les flames ha estat en un quadre elèctric situat a l'aparcament de l'establiment hoteler. Les flames s'han propagat fins a arribar a dos bidons que contenien productes per al manteniment de la piscina, a la sala de bombes. Això ha fet que la magnitud de l'incendi s'incrementés i el fum entrés a l'interior de l'hotel.

En aquells moments hi havia 500 persones allotjades a l'equipament, les quals s'han autoevacuat per evitar mals majors. Mentrestant, ràpidament 8 dotacions dels Bombers de la Generalitat ja treballaven al lloc dels fets per apagar l'incendi.

Les tasques han estat costoses i fins a les 03.30 hores no s'ha donat el foc per extingit. No ha estat fins que s'ha acabat de ventilar la zona, pels volts de les quatre de la matinada, que els bombers han permès els turistes tornar a les seves habitacions.

Per sort tot ha quedat només en un ensurt i tothom ha sortit il·lès d'aquest aparatós incendi.