Imatge de l'incendi d'aquest dimarts 20 de juliol a Torredembarra

Incendi a tocar de l'institut a Torredembarra

Les flames es localitzen darrere de l'Institut i hi ha sis dotacions dels Bombers treballant-hi

Un incendi crema des d'abans de les quatre de la tarda a Torredembarra. Les flames es localitzen en una zona de conreus abandonada, amb pins i garrofers, darrere de l'institut del Torredembarra. Els Bombers de la Generalitat, que han rebut l'avís a les 15.45 hores, treballen al lloc dels fets amb sis dotacions terrestres i un mitjà aeri.

Aquest és el segon incendi en dues setmanes a Torredembarra, després que el passat 6 de juliol al migdia un foc cremés una zona de matolls, a tocar de la Zona Esportiva del municipi torrenc. Llavors, dues dotacions terrestres van extingir ràpidament les flames, que no van causar cap dany.

Un incendi talla la circulació de l'R15 a Garcia

Incendi forestal a Garcia, a la comarca de la Ribera d'Ebre. Fins a 10 dotacions terrestres dels Bombers i dos helicòpters bombarders treballen per extingir les flames que cremen massa forestal i cables des d'abans de tres quarts de dues de la tarda, a tocar de les vies del tren. Segons ha informat el cos d'emergències, abans de dos quarts de tres de la tarda s'ha aconseguit estabilitzar el foc.

A causa de l'incendi, Protecció Civil ha activat en fase de prealerta el pla Ferrocat, quedant tallada la circulació de trens de l'R15 de Rodalies durant una estona. Així mateix, un tren de llarg n tren de mitja distància que feia el trajecte entre Madrid i Barcelona ha hagut de girar cua fins a l'estació d'Ascó.

Un cop el comboi ha arribat a l'estació, Adif ha tallat el subministrament elèctric de la catenària i Renfe ha habilitat un servei alternatiu per carretera pels viatgers afectats.