Un camió de Bombers

Un llamp causa un incendi en una zona de difícil accés a Cabra del Camp

Han cremat uns 50m2 de vegetació forestal i el perímetre es manté estable

Ensurt a Cabra del Camp a causa d'un llamp. Ahir dilluns dia 27 de juny a les 22.00 h de la nit, el cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya va rebre l'avís d'un incendi a la zona de Sortanelles, en aquest municipi de l'Alt Camp.

Segons els Bombers, el foc es va originar per un llamp a causa de la tempesta que va afectar la zona durant bona part del vespre. 

El lloc era de difícil accés i no s'hi va poder accedir amb els camions d'aigua. Per aquest motiu, hi van treballar 2 dotacions i efectius del GRAF. No va ser fins a la matinada que els diferents efectius mobilitzats han deixat el perímetre estabilitzat amb eines manuals.

Aquest matí, amb la llum del dia i una càmera tèrmica, s'ha fet una revisió de tota la zona afectada. Han cremat uns 50m2 de vegetació forestal i el perímetre es manté estable.

No obstant això, a l'interior de la zona forestal encara hi ha punts calents i zones que fumegen i l'helicòpter bombarder encara es troba mobilitzat per fer alguna descàrrega i remullar la zona.