Imatge dels Bombers, al carrer de Pere de Cardona

Aquesta matinada: Crema un vehicle estacionat al carrer de Pere de Cardona, a Vila-seca

Els serveis d'emergència han rebut l'avís a les 2.42 hores | Els Bombers hi han treballat amb una dotació

Nou ensurt a la ciutat de Vila-seca. Després del greu incendi d’ahir dilluns, que va deixar fins a set persones intoxicades, un vehicle ha cremat totalment aquesta matinada al carrer de Pere de Cardona, a tocar de l’estació de ferroviària i del castell vila-secà. Els Bombers de la Generalitat, que han rebut l’avís del foc a les 2.42 hores d’avui dimarts, 27 d’abril, han acudit al lloc dels fets amb una dotació. Prèviament, veïns de la zona han intentat sufocar el foc amb les mànegues dels seus domicilis.

Més enllà del vehicle cremat, que ha quedat totalment calcinat, les flames han afectat parcialment un altre automòbil. La Policia Local de Vila-seca també ha treballat al lloc dels fets i ha sufocat, amb un extintor, un petit foc en un contenidor proper. Afortunadament, no hi ha hagut persones ferides.

Incendi en una empresa de la Terra Alta

Al voltant de les onze de la nit d'ahir dilluns, 26 d'abril, els Bombers també van actuar en l'incendi d'un contenidor de residus industrials situat al pati d'una empresa, entre Gandesa i Corbera d'Ebre, a la Terra Alta. Els serveis d'emergència van rebre l'avís a les 23.15 hores i els Bombers de la Generalitat hi van treballar amb tres dotacions.