Imatge d'arxiu d'una dotació dels Bombers de la Generalitat

Un foc en una cuina fa desplegar tres dotacions de Bombers al barri Niloga de Reus

El foc ha estat extingit sense haver de lamentar ferits

Els veïns del barri Niloga de Reus s'han endut un ensurt aquest dimarts al matí. Al carrer de Gaudí s'ha declarat un incendi a l'interior d'un habitatge, un foc que ha acabat provocant l'activació de fins a tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, amb la consegüent expectació a la zona. Sortosament no s'han hagut de lamentar ferits de cap mena i els danys materials també han quedat força reduïts.

Els fets han passat als volts d'un quart d'onze del matí en un dels blocs de pisos del carrer. A la cuina d'una casa s'hi ha encès el microones mentre s'estava fent servir, provocant el corresponent ensurt als seus propietaris. Ràpidament han trucat al 112 i els Bombers de la Generalitat han activat tres dotacions quan passaven set minuts d'un quart d'onze del matí.

El foc ha quedat extingit, i dues de les tres dotacions s'han quedat força estona a la zona per acabar de tancar l'incident. No s'han hagut de lamentar ferits de cap mena, ni s'ha hagut de desallotjar ni confinar cap dels habitatges de l'illa de cases. Les afectacions materials s'han reduït a una part de la cuina del pis, la zona on hi havia el microones.

No ha estat l'única sortida dels Bombers aquest matí a Reus. També han actuat quan s'ha cremat part d'una porta d'accés a un habitatge, el del número set del carrer de Moncayo, al barri Montserrat. Durant aquest matí també han fet almenys una altra actuació, al carrer de Misericòrdia. En aquest cas s'ha tractat de revisar una façana pel perill que podia suposar a causa del vent.