Imatge d'efectius dels Bombers actuant contra l'incendi de Móra d'Ebre

Un incendi crema quatre hectàrees de terreny forestal a Móra d'Ebre

El foc va començar a cremar a les vuit del vespre d'ahir a la zona de la vall de Lladres

ACTUALITZACIÓ 12.30 hores

Els Bombers han donat per controlat l'incendi forestal a la vall de Lladres, a Móra d'Ebre, durant aquest matí. Ara com ara, a la zona hi treballen tretze dotacions del cos d'emergències, entre les quals hi ha unitats del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i dos Avions de Vigilància i Atac (AVA) que mullen amb retardant una zona de vegetació verda que es troba al cap-flanc esquerre del foc.

NOTÍCIA ORIGINAL 7.35 hores

Més d'una vintena de dotacions dels Bombers han treballat durant la passada matinada en un foc a un barranc de Móra d'Ebre (Ribera d'Ebre) que va començar aquest dijous al vespre i que ja s'ha donat per estabilitzat. Segons han explicat els Agents Rurals, les flames han afectat una superfície aproximada de 4 hectàrees, totes elles de terreny forestal i dins de l'espai natural protegit de les Serres de Pàndols - Cavalls.

L'incendi es va iniciar al voltant de les vuit i el cos d'emergències ha aconseguit que no sortís del perímetre inicial, situat a la zona de la vall de Lladres. Abans que es fes de nit, fins a set mitjans aeris han atacat la zona del cap de l'incendi per aconseguir estabilitzar-lo en un indret allunyat de nuclis poblacionals.

Tot i que al lloc ha bufat una marinada de caràcter lleu, això no ha complicat la feina als bombers. Les línies d'aigua han avançat ràpidament mentre a la carena els mitjans aeris han aconseguit que el foc perdés intensitat. A la part posterior s'ha treballat amb línies d'aigua i a la del davant, amb eines manuals.