Els Bombers de la Generalitat treballant en un incendi al Morell

Ensurt al Morell: sis ferits menys greus en un incendi amb deflagracions

El foc s'ha donat per extingit a dos quarts de deu del matí

Matí complicat al municipi del Morell. Els serveis d'emergències s'han hagut d'activar a primera hora d'aquest dimecres per a treballar en un foc al municipi del Tarragonès. Els fets han succeït en un immoble de dues plantes situat al carrer Sant Plàcid.

L'avís s'ha realitzat quan passaven vuit minuts de dos quarts de nou del matí. El foc afectava, principalment, la planta baixa de l'habitatge. Per aquest motiu, els Bombers de la Generalitat han activat cinc dotacions per apagar les flames. 

En l'incendi, segons informen, hi ha hagut diverses deflagracions a l'interior. A més, hi havia dues persones atrapades, una d'elles amb mobilitat reduïda. Afortunadament, els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració dels veïns i una escala, les han pogut treure de l'interior.

Aquesta acció ha portat complicacions, ja que un total de sis persones han hagut de ser ateses pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han activat tres unitats terrestres.

Per prevenció de possible inhalació de fums tòxics, dos agents dels Mossos d'Esquadra han estat atesos. D'altra banda, quatre persones han estat traslladades —un home, dues dones i un menor— fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona en estat menys greu.

Els Bombers de la Generalitat, finalment, han donat per extingit l'incendi a dos quarts de deu del matí.