Imatge d'una cinta del 112

Troben un cos calcinat després d'apagar un incendi en un mas a Vila-seca

El foc estava totalment desenvolupat quan van arribar els bombers

Matinada tràgica a Vila-seca. Els Bombers de la Generalitat han rebut un avís aquest just a la mitjanit, a les 00.00 hores del dimarts 28 de setembre, per l'incendi d'un habitatge. Un total de sis dotacions de bombers s'han desplaçat fins al lloc dels fets per treballar en el foc, que des d'un primer moment han comprovar que era de gran magnitud.

Tres camions dels Bombers de la Generalitat, l'autoescala, dos vehicles lleugers de coordinació i comandament han estat els encarregats de dur a terme les tasques d'extinció de les flames. L'habitatge on s'estava produint el foc era un mas situat al camí del Mas de Vinyau de Vila-seca. 

Quan els bombers han arribat al punt de l'incendi, han vist que les flames estaven totalment esteses, afectant especialment a la part de darrere del mas. Això ha complicat les tasques d'extinció. Els bombers han hagut d'entrar a l'habitatge pel lateral, i un cop a dins han trobat el cos sense vida d'una persona.

Després de més d'una hora de treball intens per apagar l'incendi, s'ha pogut donar per extingit a les 1.07 hores. Ha estat llavors quan el personal del Sistema d'Emergències Mèdiques, el SEM, ha pogut accedir al mas, tot i que només han pogut certificar la mort de la persona que era a l'interior de l'habitatge.

Els Bombers de la Generalitat han comprovat que no hi havia afectació estructural a l'edificació i els Mossos d'Esquadra han accedit al mas per dur a terme tasques d'investigació i d'indentificació de la víctima, la qual encara està pendent de verificar.

A més dels Bombers de la Generalitat, també hi han treballat tres unitats del SEM, tres patrulles de la Policia Local i cinc dels Mossos d'Esquadra.