Incendi

Fins a 13 dotacions de bombers: Gran incendi aquesta nit en una nau d'Ulldecona

La nau està situada a peu de carretera

Gran ensurt aquesta nit al Montsià. Els Bombers de la Generalitat han treballat durant hores per apagar les flames d'un gran incendi que s'ha produït en una nau industrial per causes que s'investiguen. 

Els serveis d'emergències han rebut l'avís a les 21.14 hores. S'avisava d'un fum i flames en una nau industrial a peu de carretera, a la T-331. Ràpidament s'han mobilitzat diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat i allí han comprovat com es tractava d'una nau, feta amb estructura de ferro i obra, d'uns 1.000 metres quadrats.

El foc s'ha complicat perquè la nau, a Ulldecona, estava dedicada al tractament de fusta amb lacats i pintures. Fins a 13 dotacions dels Bombers de la Generalitat, així com efectius dels Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques, s'han activat per lluitar contra les flames.

No ha estat fins a les 23.47 hores que s'ha pogut donar per extingit l'incendi, el qual ha acabat destruint tota la nau malgrat els esforços dels bombers. La bona notícia és que cap persona ha resultat ferida en aquesta incendi.

Un nou operatiu policial a Ulldecona

Hores abans, la policia havia anunciat la detenció de dos homes, de 30 i 40 anys, que cultivaven i vigilaven una plantació de marihuana amagada en una nau a Ulldecona.

Concretament, els agents van interceptar 1.102 plantes de marihuana amagades en una nau industrial en desús a la partida de les Crevetes, on hi havia indicis de plantacions anteriors. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

La detenció es va fer dijous passat i l'endemà van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d’Amposta, que en va decretar la llibertat amb càrrecs. 

La investigació es va iniciar al mes de juliol, quan es va detectar que la nau de les Crevetes d'Ulldecona tenia un elevat consum d'electricitat, tot i que estava en desús, i que la instal·lació estava connectada de forma fraudulenta a la xarxa elèctrica.