Imatge d'arxiu d'una dotació dels Bombers de la Generalitat

Crema completament una nau industrial a Deltebre

Els Bombers de la Generalitat han activat 6 dotacions | Han evacuat una persona il·lesa

ACTUALITZACIÓ 10/06/2021 a les 10.05 hores

Els Bombers de la Generalitat continuen al lloc de l'incendi apagant les darreres fumeroles sota la runa. També han acompanyat el propietari a recollir diverses pertinences. L'home residia en un habitatge habilitat dins la nau.

D'altra banda, els serveis tècnics municipals ja s'han desplaçat fins al lloc per avaluar l'estat de l'estructura de la nau.

NOTÍCIA 10/06/2021 a les 7.30 hores

El municipi de Deltebre  ha viscut una nit moguda per un incendi. Els Bombers de la Generalitat ha informat que s'està treballant en un foc en una nau industrial a la comarca del Baix Ebre.

El servei d'emergències ha rebut l'avís a les tres en punt i sis minuts de la matinada d'aquest dijous. Per a executar tasques d'extinció d'incendi s'han activat sis dotacions dels Bombers.

A la nau industrial de Deltebre es dediquen a la fabricació de barques de fibra. Segons expliquen des del cos, és un recinte de 600 metres quadrats i ha cremat tot sencer. Per acabar en les tasques de l'incendi, s'està revisant l'estructura de la nau. S'ha alertat a l'arquitecte municipal.

Als voltants d'un quart de sis del matí, els Bombers han donat per extingit el foc. Les dotacions han començat a tornar al parc, mentre remullen les brases que queden sota la runa.


A l'interior de l'empresa del Baix Ebre vivia el propietari en un habitatge. Afortunadament, ha estat evacuada sense ferides i està il·lesa.

Segons els Bombers de la Generalitat, ha caigut part de la coberta de la nau industrial, quedant bastant afectada a causa de l'incendi. Tot i això, l'habitatge on es trobava el propietari ha quedat poc afectat.

Tot i això, ha estat desallotjat de l'immoble. Algunes dotacions que queden a la zona l'estan ajudant a treure les coses que es poden salvar de la seva casa.