Crema la quarta planta d'un pis de l'avinguda Josep Tarradellas d'Amposta

Greu incendi en un pis de l'avinguda Josep Tarradellas d'Amposta

Les flames han afectat gran part de l'immoble

Gran ensurt a l'avinguda Josep Tarradellas d'Amposta. Un incendi  en un pis d'un edifici de la capital del Montsià ha requerit la intervenció dels Bombers de la Generalitat, que han intervingut amb sis dotacions. 

El foc s'ha declarat a la quarta planta d'un immoble del número 98 de l'avinguda Josep Tarradellas  d'Amposta, fent xamfrà amb el carrer d'Holanda. Segons informacions de Bombers de la Generalitat, les flames  han afectat gran part del pis, a més del fum.

En conseqüència de la gran quantitat de fum que hi havia a l'immoble, una dona  ha hagut de ser atesa per inhalació de fums. Així mateix, no s'ha registrat cap persona ferida  a causa del foc.

Dues famílies reallotjades

Dues famílies han hagut de ser reallotjades arran de l'incendi que ha calcinat un pis a Amposta. Tot i que en aquell moment a casa hi havia una mare i un dels seus dos fills, ningú ha resultat ferit, segons la Policia Local. Malgrat això, els bombers han hagut de desallotjar  els pisos inferiors de l'edifici i confinar desenes de veïns fins que han pogut extingir les flames. Finalment, l'Ajuntament ha decidit reallotjar la família de tres persones del pis sinistrat i tres més de l'habitatge del costat pels danys estructurals causats.