Els Bombers treballant en un incendi al carrer del Bisbe Grau de Reus

Un incendi en una cuina d'un pis de Reus el deixa completament inhabilitat

El veí del pis ha estat evacuat a l'Hospital Sant Joan de Reus | Han desallotjat l'habitatge del costat

La ciutat de Reus ha vist com s'incendiava, novament, un pis de la ciutat durant la matinada. Els Bombers de la Generalitat han hagut de treballar en un foc al carrer del Bisbe Grau, situat al barri Gaudí de la ciutat, i hi han desplaçat cinc dotacions.

Amb motiu de les flames, també hi han anat membres de la Guàrdia Urbana de Reus per donar suport a les tasques d'extinció de l'incendi. L'avís s'ha donat a tres quarts menys quatre minuts de les quatre de la matinada.

El foc s'ha originat a la cuina de l'immoble i ha afectat una galeria i la façana del mateix pis. A més, també ha patit conseqüències la galeria del pis superior. Segons informacions dels Bombers de la Generalitat, el pis on ha començat el foc ha quedat completament inhabilitat.

La persona que viu en aquest immoble, segons el cos, ha estat evacuada fins a l'Hospital Sant Joan de Reus per inhalació de fum. Segons explica la Guàrdia Urbana de Reus, també s'ha hagut de desallotjar el pis del costat per evitar conseqüències majors.

L'incendi d'aquesta nit se suma al viscut la nit del dimecres. Als volts de dos quarts d'onze de la nit, els Bombers van treballar en un foc al carrer del Monestir de Ripoll. El foc es desenvolupava al tercer pis d'un edifici.

Les flames afectaven tres habitacions del pis, una de les quals quedava calcinada al cent per cent. L'escala de l'edifici i la resta de l'habitatge quedaven afectades pel fum. En total hi van treballar cinc dotacions dels bombers.