Els nous camions que s'incorporen a la flota dels Bombers de la Generalitat.

Dues persones ferides en un incendi en un pis de la Pineda

Els fets han tingut lloc aquesta passada matinada en un edifici del passeig de Pau Casals

Dues persones han resultat ferides aquesta passada matinada en un incendi en un pis de la Pineda. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, els fets han tingut lloc poc abans d'un quart de cinc de la matinada (avís a les 4.13 hores) en un edifici de sis plantes del passeig de Pau Casals. Els dos ferits són un veí de l'immoble i un bomber.

Quan els Bombers —que han mobilitzat fins a vuit dotacions— han arribat al lloc dels fets, les flames afectaven completament un habitatge de la quarta planta, un fet que ha obligat a confinar els veïns de tota la finca. Un home ha estat evacuat a l'Hospital Joan XXIII a causa d'una intoxicació per fum i cremades a les mans, mentre que el bomber ha estat traslladat a l'Hospital de Santa Tecla per estrès tèrmic.

Desallotgen una residència a Olot

D'altra banda, aquest dissabte al vespre, els Bombers van desallotjar una residència d'Olot després que s'activés l'alarma d'incendis a causa del fum d'una pizzeria propera. En aquest sentit, l'avís de la incidència es va rebre a les 20.24 hores i els Bombers van activar dues dotacions, que van tenir el suport de la Policia Local d'Olot.

Es van evacuar una desena d'usuaris de l'equipament que van poder tornar després que es comprovés que l'alarma d'incendis havia saltat pel fum provinent de la pizzeria i no per cap foc a la residència.