Bombers de la Generalitat

Ensurt a Tortosa per un incendi en un pis: quatre persones afectades pel fum

El foc ha cremat completament el menjador i ha deixat la resta del pis afectat pel fum i la temperatura

Ensurt aquesta passada nit a Tortosa per un incendi en un pis. Els fets han tingut lloc poc abans de tres quarts de deu de la nit —avís a les 21.42 hores— en la cinquena planta d'un bloc de pisos a l'Avinguda Cristòfol Colom de la capital de les Terres de l'Ebre. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, que han mobilitzat cinc dotacions, el foc ha cremat el menjador de l'habitatge, afectant la resta del pis a causa del fum i la temperatura.

Quan els efectius del cos d'emergències han arribat al lloc dels fets, els veïns de la primera, segona, tercera i quarta planta ja havien sortit de l'edifici, mentre que els de la cinquena i sisena s'havien confinat. A l'interior del pis afectat no hi havia ningú. En aquest sentit, quatre veïns han hagut de ser atesos pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per inhalació de fum.

Un cop apagades les flames, al voltant de les 23.30 hores, la majoria d'inquilins ha pogut tornar als seus domicilis, excepte els del pis afectat, que han estat reallotjats amb familiars. Els Bombers han comprovat que, malgrat els danys produïts per les flames, l'estructura de l'edifici no ha resultat afectada.