Imatge de l'incendi en un camp segat al Pla de Santa Maria

Els Bombers extingeixen un incendi en un camp segat al Pla de Santa Maria

Hi han treballat quatre dotacions terrestres i dues d'aèries

Segon incendi al Camp de Tarragona d'aquest dissabte, 18 de juliol, ara a l'Alt Camp. Un foc de vegetació agrícola afecta un camp segat al terme municipal del Pla de Santa Maria, molt a prop de l'enllaç de l'autopista AP-2 amb la C-37. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'avís de l'incendi s'ha rebut poc després de les dues del migdia, a les 14.07 hores.

Els Bombers de la Generalitat han activat un total de sis dotacions, de les quals quatre terrestres i dues aèries. Han estat treballant per extingir l'incendi, que a les 14.45 hores ja estava controlat. Al voltant de les quatre de la tarda, les dotacions ja s'havien retirat del lloc de l'incendi, a l'espera de saber el balanç total de la superfície afectada pel foc.

Un altre incendi a Montbrió del Camp

L'incendi del Pla de Santa Maria és el segon en el qual han hagut de treballar els Bombers aquest dissabte, ja que cap a dos quarts d'una del migdia s'ha declarat un foc al terme municipal de Montbrió del Camp, al Baix Camp. Les flames han cremat dues hectàrees de vegetació agrícola, segons han apuntat els Agents Rurals. En les tasques d'extinció hi han treballat vuit dotacions dels Bombers, set de terrestres i una d'aèria.