Els Bombers treballant en un incendi a Tortosa

Crema una indústria d'esmalts en un polígon de Tortosa

Protecció Civil ha activat l'alerta Plaseqta pel foc

Els Bombers de la Generalitat s'han activat passades les onze de la nit per un foc en un polígon industrial de Tortosa. Un incendi que ha obligat Protecció Civil a activar l'alerta Plaseqta perquè s'estava cremant una fàbrica de colorants i esmalts. Afortunadament, no consten persones afectades en conseqüència del foc.

Activades 10 dotacions pel foc

Els serveis d'emergències s'han activat quan passaven sis minuts de les onze de la nit del dimarts. En l'avís, s'han activat deu dotacions dels Bombers de la Generalitat, set camions d'aigua, dues autoescales i un vehicle lleuger de coordinació i comandament.

L'alerta s'ha donat per un foc que afectava uns 50 metres quadrats de palets de fusta i un taller, contigu a la nau, amb productes varis. En concret, colorants i esmalts. 

Les tasques d'extinció s'han centrat a la zona de la façana i de la teulada del taller al polígon industrial Baix Ebre de Tortosa. Per aquest foc, Protecció Civil ha activat l'alerta Plaseqta pel foc en una indústria d'esmalts.

Els treballs per apagar les flames s'han allargat més enllà de la mitjanit. Les tasques d'extinció s'han fet des de la teulada i la façana del taller amb una estratègia ofensiva per tal de contenir la propagació del foc.

Finalment, els Bombers han informat que el foc es trobava en fase de control després de cremar uns palets d'una nau d'esmalts i que afectava el taller contigu.