Incendi Reus

Rebenten el vidre i incendien una botiga a Reus: deixen un missatge amenaçant

La policia busca la persona que ha provocat l'incendi

Els veïns i veïnes del carrer Camí de Riudoms de Reus han patit un bon ensurt aquesta matinada. Un incendi provocat en un establiment comercial ha fet saltar les alarmes, tot i que gràcies a la ràpida actuació dels bombers tot ha quedat només en un petit incendi.

Ha estat pels volts de la una de la matinada quan els veïns han sentit cops i sorolls molt forts. Quan mirat per la finestra per saber què passava, han presenciat com una persona estava trencant el vidre d'una botiga, dedicada a la construcció de cuines i banys.

Davant de l'estupefacció dels testimonis, la persona ha llençat a dins un còctel molotov, provocant així un greu incendi.

Els testimonis ràpidament han avisat els serveis d'emergències, els quals han mobilitzat patrulles dels Mossos d'Esquadra, de la Guàrdia Urbana de Reus i fins a quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Deixa un missatge amenaçant el propietari

El local està situat als baixos d'un edifici, per això s'han viscut moments de tensió. Els bombers, però, han actuat molt ràpidament per apagar les flames, les quals han calcinat una petita zona del local. Després han procedit a ventilar el local i a donar l'avís al propietari.

La sorpresa ha estat també quan han comprovat com l'autor de l'incendi havia deixat un missatge escrit a la paret, en què presumptament acusava el propietari de la botiga de tenir algun deute. Des del comerç asseguren que no hi ha cap deute amb la persona que va realitzar els fets, i que es tractaria d'un home amb problemes mentals que ja hauria causat un altre incident en el mateix local. 

De fet, la persona que se sospita que és l'autora d'aquest incendi ja havia estat denunciada per violència i destrosses pels propietaris del mateix local.

La policia ha iniciat una investigació per esclarir els fets. 

A banda d'aquest incendi, també n'hi ha hagut un altre a pocs metres d'aquest a Reus. Ha estat al carrer Wad-ras, també cap a la una de la matinada, quan algú ha incendiat un sofà que hi havia a la via pública, provocant danys a la cartelleria d'un local, al cablejat elèctric i també a la façana de l'edifici que hi havia a tocar.