Imatge de la sauna del Reus Deportiu totalment calcinada

Ensurt al Reus Deportiu: s'incendia la zona de sauna

El fum ha afectat la zona de les piscines | El club tanca les instal·lacions fins a nou avís

Ensurt dels grossos el que s'ha viscut aquesta nit passada a les instal·lacions del Reus Deportiu. Als equipaments del carrer de Gaudí s'hi ha declarat un incendi cap a tres quarts de deu. Ha sigut l'hora en la qual els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís per activar-se.

Fins al club esportiu s'hi han desplaçat cinc dotacions que han aconseguit controlar i acabar extingint l'incendi. Sortosament no s'han hagut de lamentar ferits de cap mena segons informen els serveis d'emergències. Des del cos dels Bombers concreten l'incendi a la zona de la sauna.

Operatius dels Bombers a la porta del Reus Deportiu, amb el camió aturat al costat
L'incendi declarat al Reus Deportiu aquesta nit passada ha afectat la zona de la sauna | Reus Deportiu

Segons detallen, hauria cremat completament la fusta de l'espai, i el fum hauria afectat també la zona de les piscines. El foc, però, no hauria sortit de la zona de la sauna. Segons informava el club a través de xarxes socials com Twitter, al dispositiu també van actuar-hi efectius dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Reus.

També ha sigut a través d'aquest canal que s'ha volgut tranquil·litzar la població. El Reus Deportiu detallava, en una sèrie de piulades a Twitter, que quan s'ha produït l'incendi «les instal·lacions estaven tancades al públic». De fet, «només hi havia el servei de neteja i altres treballadors, els quals han alertat de l'emergència».

L'hora de l'incendi, per tant, hauria ajudat a evitar ferits de qualsevol mena. El club ha optat per tancar les instal·lacions del carrer de Gaudí «fins a nou avís». Durant el matí s'ha informat que «el gimnàs i altres espais del club s'obriran als socis» a partir de les dues del migdia.

Així ho ha anunciat Mònica Balsells, presidenta de l'entitat. El que encara no té data de reobertura és la zona de la piscina, que és l'única que ha quedat afectada estructuralment. Les seccions esportives no aturaran els entrenaments i actualment es treballa per reparar els danys de la piscina «al més aviat possible».

En paral·lel el club resta pendent de l'informe del cos de Bombers i del peritatge dels danys materials que s'han patit. Més enllà de la sauna, la part afectada és la de les piscines, que és sobre la qual es treballa ara. Des del club han agraït la feina feta pels equips d'emergències i el suport mostrat per l'Ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona.