Imatge d'una nau incendiada.

Gran columna de fum per un incendi en una nau abandonada a Reus

El foc en una nau ha provocat una gran columna de fum

Una gran columna de fum ha posat en alerta de nou els veïns i veïnes de Reus a primera hora de la tarda d'aquest dimarts 9 de novembre. Els serveis d'emergències han rebut l'avís poc després, a les 16.13 hores, per un incendi que en un primer moment semblava molt espectacular.

Ràpidament s'hi han desplaçat els Bombers de la Generalitat. En total han estat quatre les dotacions que han intervingut en aquest foc que s'ha produït al quilòmetre 9,8 de la carretera Montblanc de Reus.

Les flames s'han estès en una fàbrica abandonada en aquest punt, cremant runa i brossa que hi havia acumulada al pati. Per sort no s'han hagut de lamentar ferits i just abans de les cinc de la tarda els Bombers ja han donat per extingit l'incendi.

L'ensurt arriba dies després que una altra nau abandonada, aquest cop al centre de Reus, s'incendiés. En aquesta ocasió els Bombers de la Generalitat van passar dos dies remullant el foc, que va causar grans desperfectes i va deixar al descobert un delicte.

La nau, ubicada al carrer Sant Serapi de Reus, amagava al seu interior una gran plantació 'indoor' de marihuana, amb unes 1.500 plantes al soterrani. Era la segona vegada que es descobria una plantació d'aquestes característiques en aquesta nau, tot i que en la primera ocasió va ser per un robatori de droga entre clans.

La nau del carrer Sant Serapi continua mostrant les conseqüències del gran incendi que va patir. El seu interior, totalment calcinat, es pot veure des de l'exterior. Encara hi ha a la zona la cinta policial i dels bombers que va tallar l'accés al carrer durant dos dies. Tot i l'estat en què va quedar la nau, els tècnics van determinar que no hi havia cap perill i que no calia enderrocar-la.