Els serveis d'emergències en l'incendi del carrer Jacint Verdaguer de Reus

Desallotgen un edifici per un incendi en un taller mecànic del carrer Jacint Verdaguer de Reus

Els Bombers han desplaçat set dotacions

Gran desplegament dels serveis d'emergències per un incendi en un taller mecànic al carrer de Jacint Verdaguer de Reus. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'avís s'ha donat quan faltaven cinc minuts per a les sis en punt de la tarda, quan s'ha originat foc a uns pneumàtics  a l'interior del taller. De resultes del foc s'ha format una gran columna de fum negre que s'ha pogut apreciar des de diversos punts de la ciutat, a més de notar-se l'olor de pneumàtic cremat.  

Els Bombers han activat set dotacions per a treballar en l'incendi, els quals estan fent tasques d'extinció a més de treure els vehicles que hi havia al taller mecànic i evitar possibles explosions al seu interior. En aquesta acció, també s'ha establert un perímetre de seguretat més ampli.

També s'ha activat la Guàrdia Urbana de Reus, que estan controlant el trànsit i han tallat l'accés al carrer, i els Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Tot i no constar cap persona greument ferida, els propietaris del taller han estat atesos pels professionals del SEM, un d'ells per un atac d'ansietat i l'altre ha estat traslladat fins a l'Hospital Sant Joan de Reus.

Els veïns i veïnes  del número 10 del carrer de Jacint Verdaguer, just a sobre del taller mecànic on hi ha tres plantes, han hagut de sortir evacuats  i la façana del mateix ha quedat emmascarada. Així mateix, no deixen accedir els veïns de les cases del costat del taller i els que estaven al seu interior s'han hagut de confinar, ja que el foc s'ha escampat per tot el seu interior. 

Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat l'incendi a les 19.40 de la tarda i, tot i detectar alguns punts calents al taller que s'estan remullant, s'ha acabat donat per extingit  l'incendi. Els veïns de l'edifici que hi ha a sobre del taller no han pogut tornar a casa.