Imatge dels Bombers durant la seva intervenció en l'incendi de Torredembarra

Ensurt per un incendi en un pis de Torredembarra: un gat rescatat pels Bombers

Els fets han tingut lloc a primera hora del matí al carrer Joan Güell de la capital del Baix Gaià

Ensurt a Torredembarra a primera hora d'aquest matí a causa d'un incendi. Un foc ha cremat totalment la cuina i el menjador d'un segon pis d'un edifici al carrer Joan Güell de la capital del Baix Gaià, segons han informat els Bombers de la Generalitat. El cos d'emergències, que ha mobilitzat sis dotacions, ha explicat que la resta de l'habitatge ha quedat afectat pel fum i per la temperatura del foc.

En aquest sentit, els Bombers han explicat que no quan han arribat al lloc dels fets els veïns de l'edifici havien estat evacuats. Únicament han hagut de rescatar del pis un gat, sa i estalvi, que estava amagat sota el llit.

L'incendi ha començat a primera hora del matí

Els fets han tingut lloc aquest matí, al voltant de dos quarts de set —avís a les 6.30 hores—, en un pis de la segona planta d'un edifici de planta baixa i tres més. Quan els Bombers han arribat al lloc dels fets, han trobat el foc desenvolupat i amb els veïns de l'immoble evacuats preventivament. Els efectius del cos d'emergències ha treballat en l'extinció, la recerca i la inspecció de l'escala i la resta de pisos i en la ventilació.

El pis del mateix replà i els dos pisos superiors han quedat afectats pel fum. De l'interior del pis afectat s'ha rescatat, sa i estalvi, un gat amagat sota el llit. Una persona ha estat evacuada pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per fer-li una revisió.